De Dinnerdates vinden plaats op drie locaties. Op het inschrijf formulier kun je aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.

 

Optie 1:

Je kunt kiezen voor Grand Café Gallery te Panningen.

Hier wordt een speciaal 3 gangen liefdes diner geserveerd. Je kunt kiezen uit vlees, vis en vegetarisch. Het restaurant is zo ingericht dat je genoeg privacy hebt met je blind date. Is de date zo gezellig dat jullie nog samen een drankje willen doen? Dat kan in de gezellige pub. 

 

Grand Café Gallery is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn genoeg parkeerplaatsen in de buurt.

 

Adres:

Kerkstraat 3

5981CD Panningen

 

 

Optie 2: 

De zwarte doos, een restaurant en filmhuis vol kleuren, smaken en geuren van over de hele wereld. Gelegen aan de entree van het TU/e terrein en met uitzicht op rivier de Dommel is Grand Cafe de zwarte doos een altijd gezellige en mooie locatie voor uw Dinnerdate.

 

Vanuit het station loop je binnen 5 minuten naar de Zwarte doos. Kom je met de auto? Dan kun je tegen een kleine betaling deze parkeren op het TU/e terrein.

 

Adres:

Den Dolech 2

Eindhoven

 

 

Optie 3:

Vanaf maart gaan we ook starten met een pilot in Utrecht. The Green House ,een circulair restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen Urban farm en uit de regio. 

 

Adres:

Croeselaan 16 Utrecht